Με 10-8 επιβλήθηκε του ΝΟ Χανίων η ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Με εξαιρετική εμφάνιση οι κιτρινόμαυροι βρήκαν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στην Α1 επικρατόντας με 10-8 επί του ΝΟ Χανίων. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μετά την προσωρινή ισοφάριση σε 1-1 δεν έχασαν ξανά το προβάδισμα. Κουτσιαλής με 2 γκολ και Vukcevic με 4 ξεχώρισαν από τους πολίστες μας ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στον τερματοφύλακα Κώστα Φλέγκα που με καίριες επεμβάσεις έδωσε την δυνατότητα στους συμπαίκτες του να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας που οδήγησε στην νίκη με τελικό σκορ 10-8.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Nikola Radjen δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για την ομάδα μας, για τους προπονητές και για τη διοίκηση που μας στηρίζει. Φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη στην Α1 Κατηγορία, γράφοντας και μεις σιγά-σιγά τη δική μας ιστορία ως τμήμα του μεγάλου Συλλόγου της ΑΕΚ. Ελπίζουμε να δώσαμε χαρά στον κόσμο στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε. Τώρα εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με στόχο την ανάλογη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Αυτή η ιστορική νίκη είναι μία “δέσμευση” για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Μπράβο σε όλους

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-3, 2-2.

ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 2, Vukcevic 4, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής 1, Radjen, Στελλάτος 1, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 2, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Μαζοκοπάκης, Κουμής.

 

ΑΕΚ – ΝΟ Ρεθύμνου 10-1

Με 10-1 επιβλήθηκαν και οι γυναίκες της ΑΕΚ επί του ΝΟ Ρεθύμνου για την 5η αγωνιστική και σημείωσαν την  2η διαδοχική τους νίκη και 3η στο σύνολο για φέτος.

Οι αθλήτριες της Κικής Λιόση δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους σε κανένα σημείο του αγώνα αφού συνεχώς  διεύρυναν το σκορ υπέρ τους. Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα το Ρέθυμνο πέτυχε το μοναδικό του γκολ στην αναμέτρηση και μείωσε σε 7-1 μόνο και μόνο για να απατήσει η ΑΕΚ με άλλα τρία γκολ που διαμόρφωσαν και το τελικό 10-1.

Πρωτόπαππα με 4 γκολ όπως Ζοφώλη και Λούδη με 2, ξεχώρισαν σε ένα σύνολο που δεν υστέρησε καμία.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 0-0, 4-0, 3-1.