Έναν αγώνα δίχως αύριο καλείται να δώσει η ΑΕΚ την Πέμπτη το βράδυ απέναντι σε μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του γερμανικού ποδοσφαίρου, την Βόλφσμπουργκ.
Εφόσον και αν η Ένωση πάρει την πολυπόθητη πρόκριση αποκομίζει σημαντικά οφέλη.

Με το τρία στα τρία σε όλες τις διοργανώσεις ο δικέφαλος πάει στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Γερμανούς με ψυχολογία στα ύψη.
Σε ένα ματς στο οποίο λάθη δεν χωρούν και ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, η συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού είναι απαραίτητη.

Όλοι στην ΑΕΚ πρέπει να κατανοήσουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού αυτού, με πρώτον και καλύτερο τον Μάσιμο Καρέρα. Με σωστή παράταξη της ομάδας, σωστή διαχείρηση του αντιπάλου και βάση των απουσιών που έχει η Βόλφσμπουργκ, ο δικέφαλος μπορεί να κοντράρει το ματς στα ίσα.

Μια πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης αυτή την στιγμή θα λειτουργήσει ως ένεση στην ψυχολογία της Ένωσης. Η χαρά και ικανοποίηση θα ‘ρθεί και πάλι στις τάξεις της ομάδας και αυτομάτως το σκηνικό του προηγούμενου διαστήματος θα είναι πια παρελθόν.

Επίσης η ΑΕΚ με την είσοδο της στους ομίλους φέρνει αυτομάτως και χρήματα στα ταμεία της.
Χρήματα τα οποία φέρνουν και οικονομική ανάταση στην ομάδα την οποία χρειάζεται αυτή την χρονική περίοδο όσο τίποτε άλλο.
Σε μια εποχή την οποία δεν υπάρχουν φίλαθλοι ούτε έσοδα από εισιτήρια και τα λοιπά.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα καλείται να αντιμετωπίσει μια γερμανική ομάδα με σημείο αναφοράς την άμυνα της ως η καλύτερη 6η άμυνα πέρυσι στην Bundesliga (46 γκολ παθητικό).
Η ΑΕΚ αν διαβάσει σωστά τους Γερμανούς και τους αφήσει να κάνουν το παιχνίδι τους, με το σωστό στήσιμο, σωστή διαχείριση της κάθε φάσης και πάνω απ’όλα με καθαρό μυαλό , η πολυπόθητη πρόκριση για εκείνη δεν θα είναι μακρινό όνειρο.

Σίγουρα η Ένωση έχει δύσκολο έργο στο ΟΑΚΑ, αλλά μας έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως στα δύσκολα δεν μασάει. Ένα ματς τελικός. Ένα ματς στο οποίο τα λάθη δεν συγχωρούνται. Ενα παιχνίδι που όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία. Για την ΑΕΚ υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη.