Η Άννα Βάπτισμα σχολιάζει την εικόνα της Ένωσης στη Λεωφόρο

1) Λεωφόρος λοιπόν κ αρχίζουμε με ισοπαλία στο σακούλι συγκομιδής βαθμών .
2)Καλύτερη ΑΕΚ, το πρώτο ανάγνωσμα .Καλύτερη κ με άμεση αντίδραση στο γκολ που δέχτηκε .( Ένα ημέρα της μαρμότας το είπα ,ψέματα δεν θα πω …).
3) Ρε Μήτογλου αγοράκι μου …Ημαρτον δλδ .Παρολιγον ο μοιραίος παίκτης που κάνοντας το λάθος στο γκολ δεν επανήλθε ποτέ .
4) Τζαβέλλας πολύ πιο ψύχραιμος κ σταθερός
5)Για τον Μοχαμαντι δεν θα πω Τπτ. Ξαναγύρισε εκεί που μας άφησε μετά το AMBER ALERT που εκδόθηκε για την εξαφάνιση του .
6) Ο Μισλεν ( ξέρετε ο παίκτης της Ligue 1 όπου τιτλοφορείται ως παλτό ) ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός .Ταχύτητα ,κοψίματα ,ελαχιστοποίηση λαθών κλπ κλπ
7) Το κέντρο που πονά ( έρχεσαι μωρη παιχτουρα ?) σήμερα δεν σε πρόδωσε .Σίμοες κ Χατζισαφι έκαναν ότι μπορούσαν με διπλές καλύψεις στην πρώτη μπάλα .
😎 Ειδικά εσύ Ιρανε ….τα σέβη μου ! Μπορεί να μην είναι …Μοντριτς (Αχχχ) όμως είναι φιλότιμος κ μεγάλο τρεχαντήρι σε μια θέση όχι δική του .
9) Ο Πετραν σήμερα δεν μου πολυαρεσε .Έτρωγε πολύ ξύλο όποτε ( δικαιολογημένα ) έχασε την ψυχραιμία του ,δεν βοήθησε με τον τρόπο που μπορεί .Ο αντίστοιχος Γεφτιτς δείχνει ότι ξέρει μπαλιτσα αλλά του λειπουν εμφανώς παιχνίδια .
10)Ο Ελβετός είναι σε παρατεταμένη ανομβρία κ τρικυμία .Το πάει από δω, το πάει από κει , δεν του βγαίνει .Είπαμε, παίζει στον χώρο αλλά πρέπει κ να προσαρμόζεται σε ότι του ζηταται.
11) Ρε τρένο Αμραμπατ !!! Αναρωτιέμαι …δεν κουράζεται αυτό το σκυλί του πόλεμου ? Αν θες λίγο να τσαλακώσεις την πανοπλία ….ε είναι λίγο Ατομιστακος.
12) Εκτός ότι είσαι ψυχαρα κ ΑΕΚΑΡΑ Σέρχιο είσαι κ ότι πιο φιλότιμο κυκλοφορεί με φανελα κιτρινόμαυρη .Μόνο αυτό θα πω
13) Welcome back ταλαιπωρημένε Τσιτσάν!!
14) Τα λίγα λεπτά συμμετοχής σιγά σιγά του Τανκοβιτς μόνο κέρδος μπορούν να αποφέρουν …
15) Βρε Γαβριέλα του Μαυροβουνίου χάρηκε το αφεντικό ? Τι σφυρίγματα ήταν αυτά νυφίτσα του Γιουκοσλαβικου κάμπου ?
16) Οφρυδοπουλε καλά το πας …….
17) Κ τώρα η ντροπή του Θερμαϊκού στο διάβα μας .Καλή εμφάνιση .Μόνο αυτό ζητάω !!