Δεν χρειάζεται να έχεις τοποθετηθεί υπέρ ή κατά κάποιου για να μπορέσεις να καταλάβεις την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τα μεταγραφικά και να αναλύεις την κάθε προσθήκη ξεχωριστά. Αρκεί μόνο να αγαπάς την ομάδα για να δεις και να κατανοήσεις οτι κάτι δεν λειτουργεί σωστά, οτι κάτι προβληματίζει και δεν προχωρά.

Δεν θα μιλήσουμε για το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί αρμόδιοι για το εν λόγω κομμάτι είναι άλλοι. Αυτό που μπορούμε όμως να “κρίνουμε” εμείς και να τοποθετηθούμε, είναι προφανώς ο σχεδιασμός της ομάδας και τα εμφανή κενά της σε άμυνα και επίθεση. Κινήσεις γίνονται από το ξεκίνημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου χωρίς όμως κάποια να έχει αποδώσει καρπούς. Αντιθέτως ο πρώτος μήνας του 2021 βρίσκει και έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή εκτός μελλοντικών σχεδίων, καθώς με δική του απόφαση δεν θέλησε να ανανεώσει με την ομάδα μας.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, είναι ένας άνθρωπος με όραμα και μεράκι που σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ΑΕΚ και ποιο είναι το βάρος αυτής της φανέλας. Μέχρι τώρα δεν έχει πείσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας -με τις φήμες που παραμένουν φήμες- και τα κατεβατά πολλών περί χαμένου χρόνου και αποτυχημένης θητείας, να κατακλύζουν τα media! Οι απόψεις διίστανται αλλά ο κόσμος δεν διχάζεται. Η προσωπική μου άποψη για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι ο Παναγιώτης Κονέ είναι “νέος” στο πόστο αυτό και δεν έχει τις άκρες, τα μέσα και τα “κονέ” των προηγούμενων στελεχών που είχαν αναλάβει την συγκεκριμένη θέση. Αυτό δεν είναι κάτι που λέω εγώ αλλά οι αποτελεσματικές κινήσεις-προσθήκες τους.