Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Σέρβου που υπέγραψε για τρία χρόνια

Με μια φωτογραφία και μια λιτή ανακοίνωση στα socialmediaη ΑΕΚ επισημοποίησε την απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς. “Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Μίλος Ντέλετιτς! Μίλος, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! ανέφερε η Ένωση. Ο παίκτης πήγε σήμερα στα γραφεία υπέγραψε και είναι πλέον επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.

Περίπου δέκα λεπτά μετά την ανακοίνωση στα social media ήρθε και αυτή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ η οποία αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Μίλος Ντέλετιτς γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1993 στο Βελιγράδι (Σερβία). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Ραντνίτσκι Μπέογκραντ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επίσης υπήρξε διεθνείς με την Εθνική ομάδα U19 της Σερβίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία πραγματοποίησε 74 εμφανίσεις στην Super League, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μλαντένοβατς, Βοϊβοντίνα, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Σαγκεάτα Ναβοντάρι, Ακαντέμικα Κλιντσένι, Γιαγκόντινα, και Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Μίλος, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!