Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Κύβος ερρίφθη: Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ο νέος προ

πονητής της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 41χρονου τεχνικού, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Το συμβόλαιο του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση υπάρχει δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Διαβάστε ΕΔΩ τους συνεργάτες του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη. Ο ομογενής τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2024.
Ο Αργύρης Γιαννίκης γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1980 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Σπούδασε προπονητική στη φημισμένη σχολή της Κολωνίας, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro. Λόγω ενός τραυματισμού, ολοκλήρωσε πρόωρα στις Ακαδημίες της Καρλσρούης την ποδοσφαιρική του καριέρα και ασχολήθηκε με την προπονητική ξεκινώντας το 2003 στις Ακαδημίες της Μανχάιμ.

Συνέχισε το 2007 στην Ακαδημία της Καρλσρούης στην οποία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή, ως πρώτος προπονητής, αλλά και ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γερμανικής ομάδας.