Οι επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στο κιτρινόμαυρο κοινό με αποτέλεσμα η σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook να γεμίσει από χιλιάδες Like και εκατοντάδες θετικά σχόλια.  

Είναι γεγονός πως  ο δανεισμός του Βόσνιου από την Άντερλεχτ αποτελεί μέχρι στιγμής το πιο ευχάριστο μεταγραφικό γεγονός για το φίλαθλο κοινό. Παρότι η ΑΕΚ μετρά ήδη 7 προσθήκες, η επιστροφή του Βράνιες είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook, καθώς όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του  Βράνιες το ποστ έφτασε πάνω από 7.500 like και 116 κοινοποιήσεις.  Στα σχόλια από κάτω ήταν πάνω από 210 τα οποία τα περισσότερα ήταν σχόλια αγάπης προς το πρόσωπο του Βράνιες.

Το ίδιο συνέβη και λίγα λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση, όπου η ΠΑΕ δημοσίευσε 11 φωτογραφίες από την άφιξη του Βράνιες στα γραφεία. Το συγκεκριμένο πόστ έφτασε πάνω 5.200 Like και 76 κοινοποιήσεις. Να επισημάνουμε πως μέχρι στιγμής οι υπόλοιποι 6 νεοαποκτηθέντες κυμαίνονται περίπου στα 1.500 με 3.500 like όταν ανακοινώθηκαν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι ντόρο προκάλεσε η επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ.

Ευχή όλων μας είναι τα νούμερα αυτά να τα ξεπεράσει κάποια άλλη μεταγραφή καθώς αναμένουμε ακόμη έναν εξτρεμ και έναν φορ.