Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ Β’ σκοράροντας δυο φορές χθες (12/01) κόντρα στον Λεβαδειακό συνέχισε τις… υψηλές πτήσεις του και μιλώντας στο ΑΕΚ1924, αναφέρθηκε στην πορεία του, στην πρώτη ομάδα αλλά και στο Σεραφίδειον που αναμένεται να δώσει πνοή στην ομάδα.

Τι δήλωσε ο Γιούσης για:

Τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής:

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς κερδίσαμε έναν αντίπαλο που μέχρι πρότινος ήταν αήττητος. Αυτό μας δίνει ώθηση και δύναμη για τη συνέχεια, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο»

Την προετοιμασία του Οφρυδόπουλου:

«Ο coach μας είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Εξ αρχής μας είχε μεταφέρει το πλάνο του, εμείς το ακολουθήσαμε και κάπως έτσι ήρθε και η νίκη»

Τον προσωπικό του στόχο:

«Δεν υπάρχει ταβάνι. Κάθε μέρα θέλω να βελτιώνομαι, να πετυχαίνω πολλά τέρματα ώστε να βοηθάω την ομάδα μου, αλλά και να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο που μπορώ»

Το αν πίστευε ότι η ομάδα θα έχει τέτοια πορεία:

«Να πούμε την αλήθεια ήμασταν ένα σύνολο παικτών που δεν είχε ξαναπαίξει μαζί. Δεν είχαμε βάλει κάποιον στόχο, απλά είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούσαμε και αυτό κάνουμε μέχρι στιγμής»

«Όταν έρθει αυτή η ευκαιρία να ανταποκριθώ»
Τις εμπειρίες που κερδίζει από την πρώτη ομάδα:

«Σίγουρα η παρουσία μου στην πρώτη ομάδα είναι σημαντική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ο ρυθμός εκεί είναι πολύ διαφορετικός και αυτό σίγουρα θα με βελτιώσει αγωνιστικά»

Το ενδεχόμενο παρουσίας του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ:

«Εγώ είμαι εδώ ανά πάσα στιγμή, ούτως ώστε όταν έρθει αυτή η ευκαιρία να ανταποκριθώ»
Το Σεραφείδιον που θα αποτελέσει την έδρα της ΑΕΚ Β’
«Μας λείπει μια έδρα, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο στάδιο και ανυπομονούμε να μπούμε σε αυτό το γήπεδο. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να παίξουμε και το ποδόσφαιρο που μας αρμόζει»

ΠΗΓΗ AEK1924.GR