Γράφει το Αετόπουλο

Από τα 17 του χρόνια ο Γαλανόπουλος είναι ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας και στη πρωταθληματική σεζόν πήρε για τα καλά ρόλο βασικού και έγινε από τα πολύ σημαντικά γρανάζια της ομάδας. Έκτοτε αλλαγές προπονητών, ορισμένες προσθήκες στη μεσαία γραμμή και μεγάλες ατυχίες με σοβαρούς τραυματισμούς του στέρησαν την ευκαιρία να βρει σταθερό ρυθμό παιχνιδιών και άπαντες νομίζαμε πως ο Κώστας θα έμενε στάσιμος. Ειδικά μετά τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό, οι οιωνοί δεν ήταν οι καλύτεροι, όμως ο Κώστας διέψευσε άπαντες.

Πρώτα και κύρια ο Γαλανόπουλος προσθέτει τη σπιρτάδα που έλειπε από τη μεσαία γραμμή και το πάθος. Πρεσάρει αδιάκοπα, πάει με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε φάση και κερδίζει πολλές δεύτερες μπάλες, πολύτιμες για την ομάδα μας. Δεν καθυστερεί τη μπάλα και βοηθά στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ πλέον έχει κερδίσει και το μεγάλο στοίχημα της εξέλιξης σε σύγχρονο οκτάρι. Ο Γαλανόπουλος έχει βελτιώσει συχνά το κάθετό του παιχνίδι και έχει πολύ συχνά πατήματα στη περιοχή, έχοντας σκοράρει 2 φορές ήδη φέτος,σε 5 εμφανίσεις!

Γνωρίζοντας την προπονητική ιδιοσυγκρασία του Μανόλο Χιμένεθ, είμαι σίγουρος πως ο Κώστας θα αποτελέσει βασική μονάδα της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν! Ας ελπίσουμε ο Γαλανό να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος!