Απόψε το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο για να σηκώσει μανίκια για την νέα ΑΕΚ και μαζί με τον Καρντόσο η Ένωση θα υποδεχτεί και τον Ζεράλντες που φτάνει μετά τις 22 :30 το βράδυ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση καθώς σήμερα πατάει στην χώρα μας στις 21:45 με πτήση από την Πορτογαλία μέσω Φρανκφούρτης από την εταιρεία Aegean.

O Μιγκέλ Καρντόσο θα σηκώσει αμέσως μανίκια καθώς έχει μεγάλο φόρτο εργασίας τις επόμενες μέρες με την «πρώτη» της Ένωσης να είναι προ των πυλών αλλά και τα μεταγραφικά να είναι σε κρίσιμο σημείο καθώς εκκρεμεί η απόκτηση εξτρέμ.

Το πλάνο για την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων στο Κιέλτσε της Πολωνίας έχει φτιαχτεί και μένουν να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως τις ακόλουθες μέρες ο Πορτογάλος θα έχει… πολύ δουλειά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Από την άλλη απόψε  ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα πατήσει Ελλάδα περίπου στις 22:30 με πτήση από την Πορτογαλία μέσω Μονάχου με την εταιρεία Λουφτχάνσα.

Εξαιτίας της ώρας που θα φτάσει στην Αθήνα ο Πορτογάλος, τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ όπως και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο διακαής πόθος του Μιγκέλ Καρντόσο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ήταν χωρίς αμφιβολία ο Φρανσίσκο Ζεράλδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως ο 24χρονος μπορεί να μεταφέρει άριστα στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο που έχει κατά νου για την ΑΕΚ.