• Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο aek-fans. gr και στην Μαρία Θεοδοσιάδου για την ΑΕΚ του Μανόλο, για το ματς που του έμεινε αξέχαστο, για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει, για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στέλνει το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ

 

Πως βλέπετε την φετινή ΑΕΚ και τι πιστεύετε ότι έφταιξε που έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα;

– Νομίζω ότι η αλλαγή του προπονητή θα δώσει μία νέα πνοή στην ομάδα και αυτό ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται. Στην αρχή δεν είχαμε βρει τα πατήματα μας, δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε να είμαστε. Θεωρώ όμως ότι μπαίνει το νερό στα αυλάκι και σιγά σιγά και από τα αποτελέσματα φαίνεται αυτό η ομάδα παίρνει τα πάνω της

Την Κυριακή η ΑΕΚ παίζει στη Τούμπα. Τι βλέπετε εκεί; Μπορεί η ΑΕΚ να πάρει αποτέλεσμα;

-Γενικά εγώ είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και γενικά δε ξέρω για ποιο λόγο αλλά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ποτέ δε τα φοβάμαι . Θεωρώ ότι οπωσδήποτε θα πάρουμε αποτέλεσμα νομίζω ότι με την εικόνα που σιγά σιγά φτιάχνει η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί στην ουσία κανέναν αντίπαλο.

Ποια η γνώμη σας για τον Χιμένεθ;

-Ο Μανολο Χιμενεθ παρολες τις ιδιαιτερότητες που πρέπει να έχει σαν προπονητής αυτό ψυχανεμιζομαι, θεωρω για κάποιο μαγικό λόγο έχει το μαγικό ραβδάκι και η ομάδα μεταμορφώνεται. Χαρακτηριστική περίπτωση ας πούμε είναι αυτη του Μπακακη. Θεωρώ ότι είναι ένας άξιος προπονητής , έχει τον τρόπο του, έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο να μεταδίδει κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει στα αποτελέσματα, και ξέρει να παίρνει φυσικά και αποτελέσματα και αυτό το 1-0 το αγαπημένο νομίζω θα το δούμε αρκετες φορές ακόμα.

Ποιον θεωρείτε τον πιο ποιοτικό παίχτη της ΑΕΚ;

-Δε μπορώ να εστιάσω σε έναν συγκεκριμένο. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά ποιοτικοί παίκτες στην ΑΕΚ. Αυτοί που μου αρέσουν εμενα είναι  ο Μανταλος, ο Μπακακης και ο Λιβάγια. Ωστόσο νομίζω ότι αυτό που διακατέχει την ΑΕΚ περισσότερο από την ποιότητα κάθε παίκτη, είναι η ομαδικότητα της.

Ενα παιχνίδι της ΑΕΚ το οποίο σας στιγμάτισε;

-Το παιχνίδι της ΑΕΚ που με έχει στιγματίσει ήταν ένας ο τελικός κυπέλου με τον Ολυμπιακό το 2009, εκείνος ο περιβόητος τελικός που είχε οδηγηθεί στα πέναλτι με σκορ 25-24. Εκείνη την ημέρα είχα μια 3η ωρη παράσταση  η οποία ξεκίνησε πριν το παιχνίδι και κάθε φορά που έβγαινα από τη σκηνή πηγαίνοντας στα καμαρίνια για να αλλάξω άκουγα λίγο και έλεγα τώρα θα το λήξει . Τελικά τελείωσε η παράσταση και τα πεναλντι συνεχίζονταν και δυστυχώς με ατυχη κατάληξη.

Πως νιώθετε κάθε φορά που περνάτε από την Φιλαδέλφεια και αντικρίζετε το γήπεδο;

-Εγώ επειδή μένω κοντά στη περιοχή καθώς το σπίτι μου είναι στο Μενίδι, οποτε κατεβαίνοντας προς τις δουλειές στο κέντρο περνάω πάρα πολλές φορές από το γήπεδο . Με έχει εντυπωσιάσει καταρχάς η ταχύτητα με την οποία γίνεται και κατά δεύτερον περιμένω πως και πως να τελειώσει και να μπούμε μέσα, να αποκτήσουμε πάλι την εξέδρα που μας αξίζει.

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στο κόσμο της ΑΕΚ

Στους ΑΕΚτζηδες θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές μου , υγεία πάνω από όλα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε , υπομονή και νομίζω σιγά σιγά και η ομάδα μας θα μας αποζημιώσει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσουμε το προπερσυνο πρωτάθλημα εμείς είμαστε, τουλάχιστον η δικιά μου η γενιά, συνηθισμένοι σε αρκετά πρωταθλήματα. Γιατί όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο η ΑΕΚ τα έπαιρνε το ένα πίσω από το άλλο , νομιζω ότι θέλει λίγο υπομονή και θα έρθει ξανά αυτή η περίοδος .

Επιμέλεια φωτογραφίας : Βασίλης Καλαμπόκας