Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού, την απόδοση των παικτών της «Ένωσης» και το σημείο που χρειάζεται πλέον περισσότερη προσοχή.

Την άποψη ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική στα τελειώματα των φάσεων εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τη νίκη της «Ένωσης» επί του Ιωνικού στη Νίκαια για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο παλαίμαχος επιθετικός στάθηκε στην απόδοση των παικτών, όπως ο Μάνταλος, που θεωρεί πως βρίσκεται σε άνοδο και βοηθάει με την απόδοσή του την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

«Το αρχικό έχει να κάνει μόνο με το σκορ. Δεν κινδύνεψε καθόλου η ΑΕΚ σε όλο το ματς. Ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή. Θα μπορούσε αν ήταν περισσότερο προσεκτική, στην τελευταία πάσα, να πάρει μία εύκολη νίκη. Και αυτό πρέπει να δουλέψει παραπάνω. Βλέπω μία βελτίωση. Να μην δέχεσαι φάσεις, να μην δέχεσαι γκολ. Δεν είναι όλα τα ματς το ίδιο. Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν άτυχος και να χάσει πολλές ευκαιρίες. Σήμερα (χθες) η ΑΕΚ δεν δέχθηκε ευκαιρίες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βάζει ένα γκολ η ΑΕΚ. Τρομερό το γκολ του Μάνταλου, σε δημιουργία και εκτέλεση. Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι. Νομίζω ότι το πλάνο στο β’ μέρος, όπου περιμέναμε να πιέσει ο Ιωνικός που δεν ήταν καλός στη δημιουργία ή αναγκάστηκε από την ΑΕΚ. Βγήκε και δημιούργησε ευκαιρίες και δεν έβαλε παραπάνω γκολ», ανέφερε αρχικά.
«Πάντα βγαίνει, είτε είναι καλός είτε δεν είναι πολύ καλός. Είναι σε άνοδο ο Μάνταλος, ο οποίος παίζει πάρα πολύ καλά. Κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς ο προπονητής. Μπορεί να κουράζεται ή να θέλει να τον προστατεύσει. Κάτι τέτοιο θα συμβαίνει, γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται. Μια χαρά ήταν ο Μάνταλος και ο Άμραμπατ ήταν καλός. Και ο Αραούχο ήταν καλός, που βγήκε σε φάσεις για γκολ. Αν είχε λίγο παραπάνω χρόνο, μπορεί να έβαζε το γκολ. Καλό είναι για το σέντερ φορ να είναι μέσα στις φάσεις. Δεν καθάρισε το παιχνίδι, επειδή δεν είχε συγκέντρωση στην τελευταία πάσα. Έφτανε εύκολα στην περιοχή του Ιωνικού, αλλά δεν είχε την τελευταία φάση», πρόσθεσε.