Η νέα φανέλα της ΠΑΕ με διαγώνια ρίγα έφερε ποικίλες αντιδράσεις στο κιτρινόμαυρο κοινό

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε σήμερα μέσω του επίσημου site της και των social media την πρώτη εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» για τη σεζόν 2019-20, η οποία θα κάνει… πρεμιέρα στα φιλικά της Ενωσης στην Πολωνία, κατά την περίοδο προετοιμασίας. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΑΕΚ θα αγωνίζεται με διαγώνια ρίγα στη φανέλα, στον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας της με την Capelli Sport!  Να υπενθυμίσουμε πως η δεύτερη εμφάνιση θα παρουσιαστεί αργότερα από την ίδια την Capelli, έπειτα από επιθυμία της, ενώ η τρίτη θα είναι η ίδια με πέρυσι (μπλε).

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας σχολιάστηκαν σε ένα μεγάλο βαθμό  από το φίλαθλο κοινό της Ένώσης.  Μια περιήγηση στα σχόλια κάτω από την επίσημη σελίδα της Ένωσης αλλά και στα κιτρινόμαυρα σαιτ θα σας δώσει μια εικόνα.

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι αρνητικές καθώς αρκετοί είναι αυτοί που δεν ενθουσιάστηκαν με την νέα φανέλα της Ένωσης, ενώ πολλοί κάνουν χιουμοριστικά σχόλια όπου παραπέμπουν την νέα φανέλα με προστατευτικές πινακίδες. Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που η νέα φανέλα τους εντυπωσίασε θετικά.

Όπως και να έχει όποιος αγαπά την ΑΕΚ θα αγαπήσει και την φανέλα με τον δικέφαλο έτσι πάνε  αυτά. Βέβαια λογικό είναι όταν έχεις δει φανέλες και φανέλες να έχεις μια άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.  Κατά την ταπεινή μου άποψη οι φανέλες της Nike ήταν κλάση ανώτερες ειδικά αυτή με το ρίγε όπου η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα ευχή όλων μας είναι οι νέες φανέλες να είναι γούρικες για την ομάδα.