Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο της για την προσέλευση, την παρουσία και το χειροκρότημα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ένιωσε η ΑΕΚ.

Υπόκλιση στον κόσμο της για τον τρόπο που υποστήριξε την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε η ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την προσέλευση και την παρουσία τους και στέκεται στο γεγονός ότι -παρά το κακό αποτέλεσμα- χειροκρότησαν στο τέλος.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την βαθιά υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.
Τόσο για την αθρόα προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ, που ήταν η μεγαλύτερη στη μετά covid εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο -κυρίως- για την ευρωπαϊκού επιπέδου ατμόσφαιρα και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που επέδειξαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, που στη μεγαλύτερη διάρκειά του δεν είχε καν ευνοϊκή εξέλιξη για την ομάδα μας.
Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας προς τους παίκτες και τον προπονητή στο τέλος του ματς για την προσπάθειά τους, παρά το δεδομένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, αυξάνει κατά πολύ τις ευθύνες μας και μεγεθύνει τις απαιτήσεις ενόψει της συνέχειας στην εφετινή σεζόν».