Ο Ντανιέλ Βέρντε είναι ο εκλεκτός για την θέση του ακραίου επιθετικού και στην Ένωση έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιταλού. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντανιέλε Βέρντε όπως αποκάλυψε το sport24 σκέφτεται το μέλλον του στην ΑΕΚ. Για αυτό το λόγο οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης με μία ποιοτική λύση όπως αυτή του Ιταλού ακραίου επιθετικού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ένωση έχει παρουσιάσει ήδη ένα  συγκεκριμένο πλάνο στον ποδοσφαιριστή και στον ατζέντή του και το δίδυμο έχει “ψηθεί” για Ελλάδα και ΑΕΚ. Η τακτική της Ένωσης να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις έχοντας ως σύμμαχο τον παίκτη που την ενδιαφέρει, στην περίπτωση του Βέρντε δουλεύει 100%, έστω κι αν την τελική απόφαση θα πάρει η Ρόμα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του 24χρονου έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Βέρντε και ο εκπρόσωπός του περιμένουν τις εξελίξεις, πιέζοντας ταυτόχρονα τους Ρωμαίους να δεχθούν σκόντο στην υπερβολική απαίτηση των 2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ θέλει και χωρίς η ομάδα της “Αιώνιας Πόλης” να πάρει φράγκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  υπάρχει δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους της Ένωσης από την πλευρά του εξτρέμ ότι θα τρέξουν οι ίδιοι την υπόθεση για να την φτάσουν στα “κιτρινόμαυρα” μέτρα. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα Βέρντε.