Είναι έτοιμος να αναλάβει την πρόκληση του τεχνικού διευθυντή ο Παναγιώτης Κονέ;

Σίγουρα κάνεις δεν περίμενε την λύση συνεργασίας του Ίλια Ίβιτς με την ΑΕΚ. Μπορεί ο Σέρβος τεχνικός να μην είχε προλάβει να διαγνώσει και να συμμαζέψει τα προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας και ταυτόχρονα να διευθετήσει νωρίτερα τα θέματα των ανανεώσεων Λιβάγια – Ολιβέιρα όμως έχοντας αναβαθμίσει σημαντικά το υλικό της ομάδας η όλη θητεία του μέχρι πρότινος  ειχε θετικότατο πρόσημο.

Στη θέση του επιλέχθηκε ως τεχνικός διευθυντής ο Παναγιώτης Κονέ. Ένα παιδί με μηδαμινή εμπειρία σε θέματα τέτοιας φύσεως, που μέχρι πριν λίγους μήνες επαγγελόταν ακόμα ποδοσφαιριστής. Στα αποδυτήρια σίγουρα ο Παναγιώτης Κονέ θα μπορέσει να αλλάξει τη κατάσταση. Έχοντας καταπληκτική συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη μοιάζει έτοιμος να είναι πιο κοντά στους παίκτες σε σχέση με τον Ίλια Ίβιτς και να βάλει σιγά σιγά τέλος στα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν.

Από πλευράς διασυνδέσεων μπορεί ο Παναγιώτης Κονέ να έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Γαλλία νεότερος και Αυστραλία οπότε πιθανόν να έχει δημιουργήσει ορισμένα καλά δίκτυα, όμως σαφέστατα δεν έχει εμπειρία στη διαχείριση των μεταγγραφικών θεμάτων πόσω μάλλον σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως με το υπάρχον υλικό δεν απαιτείται βιασύνη στην εύρεση νέων παικτών αν εξαιρέσουμε τα άκρα της άμυνας και δείχνοντας πίστη στο πρόσωπο του Κονέ του έδωσαν τα κλειδιά.

Για εμένα είναι μεγάλο ρίσκο, η ομάδα να πορευθεί με έναν άνθρωπο που δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το αντικείμενο, πιστεύω όμως πως επειδή ο Παναγιώτης διαθέτει ένα πολύ αεκτζήδικο DNA με το καιρό θα καταφέρει να προσαρμοστεί και να προσφέρει.

Γράφει το Αετόπουλο