Για ρίψη αντικειμένων και συνθήματα των οπαδών της τιμωρήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, η οποία καλείται να πληρώσει 3.000 ευρώ. Δεν προέκυψαν στοιχεία για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, ήτοι ρίψη αντικειμένων και συνθήματα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η «Ένωση» δεν τιμωρήθηκε με κεκλεισμένων, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ:
1) Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):
α) ειδικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για το πειθαρχικό παράπτωμα της ρίψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου και
β) χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, κατα τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 29-1-2022 και
2) Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) των λοιπών αποδιδόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων (ήτοι 1. για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και 2. επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου), για τον ως άνω αγώνα.