Ο Ντούσαν ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μήνυμα και αναφέρθηκε στην πορεία του στη Βασίλισσα
Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media ο Ντούσαν Σάκοτα αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ΑΕΚ και όσα έζησε με την κιτρινπόμαυρη φανέλα. Θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του έστειλαν μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Χαρακτηριστικά έγραψε:

19 χρόνια πέρασαν μέσα σε κλάσμα του δευτερολέπτου.. με δάκρυα στα μάτια διαβάζω όλοι μέρα σήμερα τα μηνύματα στήριξης σας από φίλους όλων των ομάδων που έχω υπηρετήσει, μα πάνω από όλα από τους φίλους της ομάδας της καρδιάς μου, της ΑΕΚ, της ομάδας που με ανέδειξε, και την οποία υπηρέτησα ως αρχηγός επί πέντε χρόνια, πάντα με ήθος και υπερηφάνεια.

Από το Πρωτάθλημα Εφήβων του 2003 με τον κυρ Βαγγέλη και τον συγχωρεμένο και αγαπημένο μου Νίκο Δημητρίου, μέχρι των ευρωπαϊκό τίτλο του 2018, και το τελευταίο μου παιχνίδι το 2020, μεσολάβησαν πολλά.. Από την πενταετία του πανίσχυρου ΠΑΟ, το νοσοκομείο και την στήριξη των ανθρώπων της Πέζαρο στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου, μέχρι την θητεία μου στην ΑΕΚ, πέρασα από αμφισβητήσεις, διακρίσεις, λύπες και χαρές, και είμαι ευγνώμων για την κάθε στιγμή! Ευγνώμων για την δύναμη από όλους τους ανθρώπους που με στήριζαν και με πίστευαν, και ευγνώμων για το κίνητρο από αυτούς που με αμφισβητούσαν. Κάθε δευτερόλεπτο της καριέρας μου συνέλαβε στο να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας και οι αξίες με τις οποίες πορεύομαι σήμερα σαν άντρας, τις οποίες θα επιχειρήσω τώρα να μεταφέρω όσο καλύτερα μπορώ πλέον σαν πατέρας, στον γιο μου.

Ένα απέραντο ευχαριστώ σε όλους! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σημερινή μέρα!!