Με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον κληρώθηκε η Ένωση, στο πιο δύσκολο γκρουπ της διοργάνωσης
Στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης η ΑΕΚ. Η Ένωση έπεσε με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον σε ένα γκρουπ Europa League που η δυναμική των αντιπάλων που θα βρει μπροστά η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι επιπέδου… Champions League! Μιλάμε βεβαίως για τον Άγιαξ από την Ολλανδία, μια πανίσχυρη ομάδα που μόνιμα αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με μια παύση φέτος λόγω του πρωταθλήματος που κατέκτησε η Φέγενορντ, την Μαρσέιγ από την Γαλλία που φέτος έκανε τρομερές επενδύσεις με τον Μαρθελίνο στον πάγκο και βεβαίως, μια από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας την Μπράιτον, που πέρυσι εξέπληξε τους πάντες στην Premier League και παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΙΑΞ

ΜΑΡΣΕΪΓ

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

ΑΕΚ

Οι ημερομηνίες των έξι αγωνιστικών:

21 Σεπτεμβρίου

5 Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου

9 Νοεμβρίου

30 Νοεμβρίου

14 Δεκεμβρίου

Όσον αφορά τις ημερομηνίες και το πλήρες πρόγραμμα, αυτό αναμένεται να βγει είτε απόψε αργά το βράδυ είτε το Σάββατο. Εκεί θα μάθει η ΑΕΚ το αγωνιστικό καλεντάρι της Ευρώπης και πότε θα αντιμετωπίσει ποιον.

Την Ένωση στην κλήρωση, στη Νιόν της Ελβετίας, εκπροσώπησαν ο Α΄Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς και η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη.

photo by gazzeta.gr