Ο Βράνιες γυρίζει ξανά στην αγαπημένη του ΑΕΚ καθώς η Ένωση τα βρήκε σε όλα με την Αντερλέχτ για τον δανεισμό του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μίκαελ Βερσκιούρεν, αποκάλυψε στο Sport24.gr ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την ΑΕΚ για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες. Την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα ο Βόσνιος, δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο αθλητικός διευθυντής της μίλησε για βέβαιη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Εάν όλα πάνε καλά την Τετάρτη πέφτουν οι υπογραφές για το δανεισμό του Βράνιες στην Ένωση χωρίς οψιόν αγοράς του από την ομάδα των Βρυξελλών και την Πέμπτη ο Βόσνιος αναμένεται στην Αθήνα.

“Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Άντερλεχτ. Εάν όλα πάνε όλα καλά, αύριο υπογράφουμε τα συμβόλαιο και την Πέμπτη θα ταξιδέψει για Αθήνα. Μιλάμε για δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς”, ήταν το σχόλιο του No2 της βελγικής ομάδας στο Sport24.gr.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Μιγκέλ Καρντόσο, αρχικά ήταν αρνητικός για τον Βράνιες, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει μεταπεισθεί κι αυτό έπαιξε το ρόλο του. Άλλωστε, δεν αμφέβαλε ποτέ για την ποιότητα του Βόσνιου.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά ήταν το θέμα που έκανε τον Ίβηρα ν’ αμφιβάλλει. Ωστόσο μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, εσχάτως έχουν καμφθεί οι αντιρρήσεις του και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για ενδεχόμενη επιστροφή του.