Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ η 25χρονη κεντρική

Μέλος της γυνακείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι και επίσημα η Ιωάννα Γκουντιμένκο, η οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Ένωση και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιωάννα Γκουντιμένκο. Η 25χρονη (03/01/1996) κεντρική, ύψους 1,89 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλόγου.

Η Ιωάννα Γκουντιμένκο ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ το 2012 πήρε την πρώτη της μεταγραφή, για την ομάδα της Δραπετσώνας. Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Ακολούθησαν ο Πανιώνιος (2016-2018) και η Θέτιδα Βούλας (2018-2020), ομάδες όπου ανέλαβε ηγετικό ρόλο, ενώ τελευταίος της σταθμός υπήρξε το Μαρκόπουλο (2020-21).

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Ιωάννα Γκουντιμένκο δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Δημιουργείται ένα πολύ καλό σύνολο με υψηλούς στόχους στην ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας“.

Iωάννα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».