Γράφει το Αετόπουλο.

Σίγουρα μετά τις πολύ καλές χρονιές του Βασίλη Μπάρκα ο αντικαταστάτης του θα είχε ένα δύσκολο έργο ,ώστε να κερδίσει την αποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μπορούμε να πούμε πως είχε δώσει όμως τα διαπιστευτήρια του ,έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στη πρωταθληματική σεζόν της ομάδας.

Παρ’ότι είχε προβληματίσει πολύ στο τελευταίο μισό της περσινής αγωνιστικής χρονιάς, όπου είχε πάρει μερικά μαζεμένα παιχνίδια στην εκκίνηση της φετινής σεζόν ο Τσιντώτας διέψευσε τους επικριτές του με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ,έχοντας εξαιρετική παρουσία μεταξύ άλλων στο τελικό κυπέλλου, στις μεγάλες προκρίσεις με Σέντ Γκάλεν και Βόλφσμπουργκ, αλλά και στο τεράστιο διπλό στο Αγρίνιο. Παρ’όλα αυτά παρ’ ότι στη συνέχεια έχει κάνει ορισμένα αξιοπρεπή ματς, ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα έμοιαζε να έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης, ενώ στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς που η μπάλα έκαιγε και στα ντέρμπι, μοιάζει να χάνει τη μπάλα,  επιδιδόμενος σε απανωτά λάθη.

Η κακή του σε γενικές γραμμές χρόνια δε σημαίνει βέβαια πως δε μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη μονάδα στο ροστερ της ομάδας. Ας μη ξεχνάμε πως ο Παναγιώτης γνωρίζει το βάρος της φανέλας και πολεμά πάντα για αυτήν, έχοντας πολλάκις υπερβεί εαυτόν, ενώ έχει τη προσωπικότητα να αποτελέσει και μια σημαντική προσωπικότητα σε αποδυτήρια με έντονους χαρακτήρες όπως αυτά της ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση όμως, απαιτείται ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ.